innerlijke zoektocht

identiteit, zijn – wirwar van gedachten en emoties. Compleet verloren, essentie van iets – abstract? Zichzelf gevonden van binnen? Buitenstaanders kijken. word er iets van hem verwacht?

1 wereld, extensieel. verloren, hopend op iets. Een gevoel, tweestrijd – zoekende, stromend door de tijd. wezenloos, elkaar. van binnen? bewustwording gevolgd door groei. Innerlijk geluk, acceptatie -de perfecte reddingsboei?

Verraden, voorgelogen – verschillende gezichten maar nooit samen 1. begrip of gevoel, aanvoelend – wellicht aftastend. zoekende in een ongrijpbare wereld naar vertrouwen, geluk. Eens gevonden…hoelang…wanneer gaat het weer stuk?

Vliegend, een vlinder. Geboren of gegroeid – als een rups kruipende, afschuddend van iets. in zichzelf, naar buiten – volstaat het wel, het afgooien van die huid.

Gecreeerd door ervaringen, geen onbeschreven blad, eerder ruw als aarde. Zoekend naar invloeden, niet van nu, maar die ooit waren. verborgen tussen wat is geweest. Positief of negatief maar nooit zonder effect, zichzelf afvragende , de uitwerking die het op hem heeft gehad.
Gravend in het verborgen verleden, een zoektocht naar wat ooit was. Het vult hem van binnen, geen ruimte voor iets anders. Gedachten aan vroeger, toonbaar in emoties van nu, verleden verenigd in heden. Klimmend uit het dal, de tijd van toen,ooit verdrongen, maar niet uitgewist.

Golvend door de tijd, schommelend in het nu. Vast in het verleden, grijpend naar de toekomst. Twijfelend tussen wat was en wat zal zijn, probeert hij zichzelf te vinden. Gezocht in het hetgeen is vergaan, zal het gevonden worden in wat nog moet ontstaan.