Over ons

KRÅ is een initiatief van het Letterkundig Centrum Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg en is een talentontwikkelingsproject voor jonge beeldende en literaire kunst. 

Dit online platform is de opvolger van YoungPoets. Waar YoungPoets zich inzette voor het delen van actualiteiten en interviews met verschillende schrijvers, gaat KRÅ zelf opzoek naar een nieuw geluid. Het vormt een plek waar nieuwe ideeën en initiatieven op het gebied van taal, tekst, geluid en beeld samenkomen. 

‘Jong’ wordt door KRÅ uitgelegd als vernieuwing en experiment waarbij leeftijd geen rol speelt. Door met gastcuratoren te werken kiest KRÅ elk half jaar een stem uit het veld die verschillende ideeën en groepen vertegenwoordigt. Tweejaarlijks wordt er een tijdschrift uitgebracht met daarin een selectie van de online content. Kom dus regelmatig eens kijken om je te laten inspireren of om zelf te publiceren.

Voor de eerste periode vanaf augustus 2018 Marjolein van der Loo gastcurator. 

Heb je vragen? Mail ons dan via redactie@youngpoets.nl

Over het Blog
Wij nodigen de bezoekers van deze site uit om af en toe iets te schrijven, bijvoorbeeld over inspirerende poëzie- of literatuur(bijeenkomsten), over een dichter, schrijver of kunstenaar die je interviewt, over een herinnering of juist een recente gebeurtenis of over een vernieuwend literauurproject.

Wil je een tekst schrijven of brainstormen over een mogelijke bijdrage? Mail dan naar: redactie@youngpoets.nl

 

LCLlogoLOGO_huisvoordekunstenlimburgKLEUR