Wedstrijd

Doe mee met de dichtwedstrijd van YoungPoets: ‘Nieuw’

Om de lancering van haar nieuwe website te vieren organiseert YoungPoets een wedstrijd. Plaats vóór 10 maart een (niet eerder gepubliceerd) gedicht of kort verhaal rondom het thema ‘nieuw’ (van maximaal 25 regels) in de categorie ‘Wedstrijd’ via dit formulier en maak kans op leuke prijzen. Inzenders moeten tussen de 14 en 25 jaar zijn op het moment van inzending. De uitslag zal bekend worden gemaakt tijdens de Boekenweek.

De prijzen

1.       Twee kaartjes voor de Dag van de Poëzie* op 13 april 2014 in Landgraaf, een exemplaar van de Poëziekrant en een boekenbon van 30 euro

2.       Twee kaartjes voor de Dag van de Poëzie* op 13 april 2014 in Landgraaf, een exemplaar van de Poëziekrant en een boekenbon van 20 euro

3.       Een exemplaar van de Poëziekrant en een boekenbon van 10 euro

Jury

De jury bestaat uit Dennis Gaens (Wintertuin), Mirthe Smeets (YoungPoets) en Pia Spaan (Letterkundig Centrum Limburg). Jury-voorzitter: Maaike Frencken (Huis voor de Kunsten Limburg).

Vragen? Mail naar redactie@youngpoets.nl .

* Zie www.poeziefestival.nl voor meer informatie over de Dag van de Poëzie. Hoofdgast is Dichter des Vaderlands Anne Vegter.