Write Now!

Je hebt nog tien dagen om aan je inzending voor Write Now! 2016 te werken, op 1 april moeten alle teksten binnen zijn. En dan? Dan is het tijd voor de prijsuitreikingen!

Write Now! 2016 staand

Alle deelnemers worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in hun regio. Een bekende schrijver draagt voor, er is livemuziek en aan het einde van de avond maakt de juryvoorzitter bekend wie de eerste, tweede en derde prijs hebben gewonnen. De nummer een gaat naar huis met 250 euro aan boekenbonnen en een plek in de finale, en de nummers twee en drie winnen respectievelijk 125 en 75 euro aan boekenbonnen. Ook maken de tweede en derde prijswinnaars kans op één van de vier wildcards voor de finale.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking kunnen deelnemers zich inschrijven voor een gratis workshop van een bekende schrijver, zoals Ellen Deckwitz, Emma Curvers of Thomas Heerma van Voss. Wil jij weten wie de workshopdocent is in jouw regio? Meer informatie over de voorronden vind je hier.

YoungPoets is mede-organisator van de voorronde in Limburg, onder de titel Nieuwe Woorden op 12 mei te Grenswerk Venlo, een avond vol literair, muzikaal-poëtisch talent!

De vorm van inzending is vrij; verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst – alles is toegestaan. De overige voorwaarden vind je in het reglement:http://www.writenow.nu/Doemee.aspx